Despre noi

Image

Data Finance Group

De 15 ani, DFG ofera servicii contabile, de consultanta, salarizare si audit financiar. Cu o vechime considerabila in mediul romanesc de afaceri, DFG are peste 300 de companii nationale si multinationale in portofoliu. Din 2001 este membra in Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Formula de succes a companiei combina o echipa de experti, proceduri moderne sistematizate si cele mai noi tehnologii de contabilitate. Clientii DFG au parte de servicii personalizate, in functie de caracteristicile afacerii lor.

Serviciile companiei financiare DFG se diferentiaza in piata din Romania prin perspectiva personalizarii acestora in functie de fiecare client in parte: raportarile financiare complete sunt insotite de recomandarile specialistilor de software si ale controlorilor de supraveghere, ceea ce permite o evidenta exacta, eficienta si corespunzator ajustata fiecarei afaceri.

Fiecare client are parte de o echipa dedicata de profesionisti din domeniu, specializati in profilul afacerii dumneavoastre: contabil, specialist software de contabilitate si manager de contablitate sau controlling.

Viziunea companiei noastre este alimentata de o pasiune pentru a ajuta clienții să analizeze informațiile financiare astfel incat sa poata adopta cele mai bune decizii pentru evolutia financiară a afacerii lor.

  • Ani de experienta

    15

  • Angajati

    60

  • Clienti

    300